Vanliga frågor

Använder ni nanosilver i era produkter?
Nej, silvertyget är inte behandlat eller blötlagt med nanosilver (som annars kan släppa vid tvätt och komma ut i sjöar & hav), utan tyget är gjort av rent silver. Tester är gjorda och släpper max 5% efter 20 tvättar. 

I rapporten står det att om filten inte ansluts till skyddsjord har den ingen inverkan på de uppmätta värdena av elektriska växelfält. Vad betyder det? Fungerar inte filten om den inte är jordad? 
Jo filten skyddar mot mikrovågsstrålning utan att den är ansluten till skyddsjord. AMA-konsult mätte både elektriska växelfält och mikrovågsstrålning från trådlös teknik när de gjorde rapporten. Vi säljer bara filten med tanke på att den ska skydda mot mikrovågsstrålning och inte elektriska fält. Det AMA-konsult menar i rapporten är att om man jordar filten så fungerar den även som ett skydd mot elektriska växelfält. Vi säljer ingen anslutningskabel, men det kan man köpa själv om man vill att filten ska skydda även mot elektriska växelfält.

Är strålning farligt?
Vi tänker så här kring frågan ang strålning. Vi är båda väldigt intresserade av hälsa. Anna är näringsterapeut och Therese är hälsopedagog. Vi har själva arbetet med att bygga upp vår egen hälsa genom kost, träning och mental träning och sett de positiva effekterna av det. Att gå vidare till att arbeta med strålning ur ett hälsoperspektiv kändes därför väldigt naturligt för oss. Vi tror att den ökade användningen av trådlös teknik inte kan vara bra för oss på sikt, både ur ett hälsoperspektiv, men även ur ett psykologiskt perspektiv, att det blir svårt att koppla av i det ständiga bruset. Våra barn använder den trådlösa tekniken på ett helt nytt sätt än vad vi själva gjorde, både i skolan och privat. Redan i förskolan används iPaden som en naturlig del av lärandet. 

Vi vet att strålning är ett väldigt omdiskuterat ämne idag och att det finns två sidor på myntet. Men var och en måste få bilda sin egen uppfattning och hitta sin väg till hälsa. Vi tar varken ställning för eller emot, utan försöker ha en proaktiv inställning till frågan. 
Tanken med våra produkter är att man på ett enkelt sätt ska kunna skydda sig och fortsätta att använt den moderna trådlösa tekniken på ett säkrare sätt.

Hur fungerar filten?
Filten fungerar genom att den reflekterar bort mikrovågsstrålningen från våra trådlösa nätverk. Lägg filten i knät när ni använder mobil, laptop eller surfplatta för att reflektera bort strålningen från kroppen. Det är filtens undersida som har den unika funktionen genom att den är tillverkad av silvertrådar. 

Hur tvättar jag min filt?
Filten tvättas i kall maskintvätt (max 30 grader) och lufttorkas. Använd inte torktumlare, värmeskåp, blekning eller strykjärn.

Hur lång leveranstid har ni? 
Leverans inom Sverige sker vanligtvis inom tre arbetsdagar, med undantag för storhelger då Postnord kan ha en längre leveranstid. Leverans till övriga länder kan ta någon dag extra.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med min produkt?
Är produkten oanvänd och du ångrar ditt köp, kan du skicka tillbaks produkten till vår returadress. Maila oss gärna så vi vet att ni önskar skicka tillbaks produkten. Har produkten gått sönder så önskar vi att ni skickar ett mail till oss och berätta vad som gått sönder, så ser vi till att lösa problemet så att ni blir nöjda.  

Hur gör jag retur?
Returer görs till: 
Happiears
Görkvägen 12
133 36 Saltsjöbaden

Hur mycket kostar frakten?
Det är alltid fri frakt inom Sverige. Till länder i övriga världen är frakten beroende på vikt enligt nedan:
Small: 50 kr (0-100g)
Medium: 70 kr (100g-500g)
Lage: 150 kr (500g-1kg)

Till vilka länder levererar ni?
Vi levererat till hela världen 

Hur levereras produkterna?
Det är lite olika. Är det ett mindre paket levereras det direkt till din brevlåda. Om varubrevet inte ryms i brevlådan kommer du att få hämta ut den hos din närmsta postenombud. 

Har ni någon garanti på era produkter?
Går din vara sönder inom 6 månader går det bra att reklamera produkten. Kontakta oss på info@happieras.com så löser vi det på bästa sätt.