Om oss

Hej!

Det är vi som är grundarna till Happiears. Anna och Therese heter vi. Vi är två hälsa- och miljömedvetna kvinnor som startade det här företaget för att vi ville ge folk möjligheten att välja ett hälsosammare alternativ samt att göra det trendigt att välja strålningsfritt. Vi har båda arbetat inom hälsa och friskvård som näringsterapeut, hälsopedagog och massör.
Anledningen till att vi tog fram de här produkterna var för att vi båda två har barn och ser hur mycket de idag använder telefoner, surfplattor och datorer, både på förskolan, i skolan och privat. Jag, Therese, har också haft en hjärntumör som blev ett "wake up call" för mig. Jag förstod att det var viktigt att ta hand om sig själv och leva ett mer hälsosamt liv, som att äta en bra kost, träna, stressa mindre och på senare tid har jag också insett vikten av att minska strålningen runt omkring oss.
Fakta är att strålningen har ökat lavinartat de senaste decennierna och ingen vet riktigt vad det gör med oss på sikt eller med våra kommande generationer. Forskningsrapporter visar på att kroppen och cellerna värms upp och att vårt DNA förändras och vårt immunsystem triggas igång och orkar tillslut inte arbeta som det ska. Våra barn är extra känsliga då de har en högre celldelning än oss vuxna och att deras hjärnbarriär är tunnare så att strålningen absorberas lättare. 
Alla kan inte göra allt, men alla kan göra lite. Vi är inte ute efter att stoppa utvecklingen, utveckling är bra, vi vill bara erbjuda ett hälsosammare alternativ på vägen.
Anna & Therese