Strålningsreducerande kalsonger

Detta är ett inlägg från Morotsliv som har testat våra nya strålningsreducerande kalsonger. Läs mer om strålning och hälsa på hennes hemsida morotsliv

Forskning har visat att det kan finnas ett samband mellan manlig fertilitet och mikrovågsstrålning, den som kommer från till exempel wifi och mobiltelefoner. Strålningen ökar nämligen den oxidativa stressen i spermiecellen. Oxidativa stress innebär fria radikaler och dessa kontrolleras av antioxidanter. Men blir det för mycket fria radikaler i förhållande till antioxidanter kan de göra skada på bland annat spermiens DNA och proteiner och detta hindrar den från att utvecklas normalt, vilket i sin tur resulterar i fertilitetsproblem. Även andra faktorer kan påverka fertiliteten, såsom kost och livsstilsvanor.

Nu finns en produkt som skyddar släktjuvelerna till 99% från mikrovågsstrålning: strålningsreducerande kalsonger. De är gjorda av bomull och insidan består av silvertrådar, som dessutom ger kalsongen en sval och skön känsla. Många gillar därför att använda dem speciellt vid träning eller när man svettas, och dessutom är kalsongerna samtidigt bakteriehämmande och på så vis minskar lukt.


Äldre inlägg Nya inlägg


2 kommentarer
  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    jbwzmomvtk den
  • http://hcialischeapc.com/ – buy online cialis

    Praidge den

Lämna en kommentar