Smart mobilanvändning

För många varierar arbetsplatsen just nu från dag till dag. Vi arbetar kanske mest hemifrån, och oftast med laptopen direkt i knät. Vi sitter i sängen, i soffan eller vid köksbordet. Och hur man än vrider och vänder på det, så har användandet av den trådlösa tekniken ökat väldigt mycket på väldigt kort tid. 

 


Om man vill minska på strålningen mot kroppen, är det framförallt avståndet till tekniken som är viktig. Så försök att anamma synsättet ”smart mobilanvändning”. Det kan bland annat innefatta att hålla avstånd till tekniken, så långt det är möjligt. Lägg  bort mobilen när ni jobbar med laptoppen (så blir det en sak mindre som strålar), sitt inte nära routern, använd en surf-filt när ni använder laptoppen direkt i knät, förvara inte mobilen direkt mot kroppen som i byxfickan eller liknande, använd vår mobilpåse för att minska på strålningen från mobilen, stäng av Wi-Fi när det inte behövs och använd telefonens flygplansläge när ni inte behöver vara anträffbara. 

 

Ni förstår lite vad vi är ute efter, att börja tänka på de här sakerna och hur ni med enkla medel kan minska på den strålning som finns runtomkring oss hela tiden. Det kan vi bara må bättre av! 

 

Om ni försöker tänka på detta, så minskar ni också på stressen för kroppen som strålningen innebär och gör att vi mer och mer kan befinna oss i det mer harmoniska parasympatiska tillståndet. Vi kan fokusera och tänka bättre och vara mer effektiva när vi jobbar! Det är bara en win win 😊🧡


Äldre inlägg Nya inlägg


1 kommentera
  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    thxouyixdk den

Lämna en kommentar