Nytt år och nya mål

Har ni funderat något på vad ni vill sätta för mål för detta år? Det har vi. Vi var på ett superinspirerande event "Dreamers and Doers" tillsammans med 4good och ett härligt gäng kvinnor här om helgen. Där gjorde vi ett personligt bokslut för 2019 och satte upp nya mål för 2020.


Ett av våra mål, förutom att sätta mobilen på flygplansläge såklart (vilket vi alltid gör på natten) blir att inte att inte använda mobilen i sovrummet. Sovrummet är ju den plats där kroppen ska ges möjlighet till återhämtning och läkning. Det är svårt om man har en mobiltelefon som ligger bredvid. Dels utsätts du från strålningen från mobilen genom uppdateringar av appar och hämtning av mail och liknande under natten, samtidigt stör den din sömn genom att bara ligga där.

Tänker också på allt onödigt skrollande man gjort på alla sociala medier på kvällarna och funderar lite på hur lång sträcka det kan bli i meter. Det kanske är någon av er som vet ungefär hur mycket vi skrollar per dygn? Jag har ingen aning. Ganska långt kan jag tänka mig.

Hur som helst, därför har nu en väckarklocka inhandlats som ska ersätta mobilens alarm. Några nya inspirerande böcker kommer också ligga på nattygsbordet och uppmuntra till läsning. Heja det mobilfria sovrummet!

Ha en fin dag!


Äldre inlägg Nya inlägg


1 kommentera
  • https://fcialisj.com/ – buy liquid cialis online

    Tweluntee den

Lämna en kommentar