Lotta och Victoria från Hälsosnack träffar Mona Nilsson, grundare av Strålskyddsstiftelsen

Det här är ett poddavsnitt med Lotta och Victoria från Hälsosnack. De har träffat  Mona Nilsson som är grundare av Strålskyddsstiftelsen. De pratar om vilka riskerna är med den trådlösa tekniken och hur det påverkar vår hälsa på sikt.


Extra spännande när de pratar om de holistiska aspekterna som oxidativ stress och styrda kalciumkanaler och att natten är den viktigaste tidpunkten att minska på strålningen för att kunna låta kroppen läka och återhämta sig.

Lotta och victoria berättar även om våra produkter och hur de använder dem i sin vardag 🧡

Klicka här för att lyssna på avsnittet

Gå in på deras hemsida och följ deras podcast ”Hälsosnack med Lotta & Victoria” 

Följ dem även på instagram här

Stort tack Lotta & Victoria för att ni belyser ett så viktigt ämne i er podd!

Ni är flera lyssnare som har tipsat om att vi ska prata om mobilstrålning och om det kan påverka vår hälsa. Vi bjöd därför in Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen för att höra vad hon ser för risker på både hälsa och miljö. Är mobilstrålning, trådlösa nätverk och det kommande 5G-nätet lika ofarligt som telekombolagen och deras experter påstår? Vad säger forskningen som finns? Finns det sätt man kan skydda sig och minska exponeringen av strålning? 🤔
Dessa och många andra frågor svarar Mona på i veckans avsnitt! Så skynda in och lyssna! Du hittar avsnittet i din podcastapp.


older post New posts