Hälsosnack med lotta och Victoria

Lotta och Victoria från Hälsosnack har testat våra hörlurar och vår surf-filt. I deras introsnack till podden, avsnitt nr. 136 berättar de om vad de tyckte om våra produkter. Om ni är nyfikna, lyssna gärna på avsnittet här eller klicka på bilden nedan. 

Här kommer ett litet utdrag från introsnacket:

"Det känns tryggt med den här filten. Det är bara en sån enkel saka att göra"

"Jag verkligen älskar hörlurarna! Jag var verkligen tacksam för det här. Inte bara det  att jag tycker att de är jätte fina, och snygga, och ljudet är bra, och sladden är så här att den inte trasslar. De är också perfekta att ha när man är ute och springer, för de stänger nämligen inte ute allt ljud" Utan man kan höra lite av omgivningen också, vilket jag tycker är så skönt. Så man inte känner sig så där helt innesluten. Och då känner jag mig också mer trygg när jag är ute och springer. Så jag använder dem verkligen jättemycket"

Lotta och Victoria är funktionsmedicinska hälsocoacher och de hjälper dig att stärka din hälsa och uppnå dina hälsomål. 

Gå in på deras hemsida och följ deras podcast ”Hälsosnack med Lotta & Victoria” 

Följ dem även på instagram här

Stort tack Lotta & Victoria för en så fin recension från er!


older post New posts