Vi intervjuvas av Ecoliving

Vi har haft möjlighet att träffa Therese och Anna på Happiers för en intervju. Happiears är ett svensk företag som designar strålningsfria produkter som vi säljer sedan ett år tillbaka på Ecoliving. Happiears är ett spännande företag och vi har varit lite nyfikna på entreprenörerna bakom och deras framtida visioner. 

 

"Vi började fundera på hur strålningen påverkar vår hälsa på sikt, men också hur det påverkar möjligheten till avkoppling i det ständiga bruset."

1. Kan ni berätta lite om historien kring hur ni startade Happiears?
 
Idén till företaget växte fram när vi såg hur mycket tid våra barn använde trådlös teknik både i förskola, skola och i hemmet. Vi började fundera på hur strålningen påverkar vår hälsa på sikt, men också hur det påverkar möjligheten till avkoppling i det ständiga bruset. Vi letade efter produkter som skulle kunna skydda mot strålningen, men hittade inget på den svenska marknaden. Eftersom vi båda arbetar med hälsa och friskvård på olika sätt, kände vi att det var ett naturligt steg att starta något tillsammans inom just detta område. 
 
Många tar ju hand om sig genom att äta hälsosamt, träna och meditera. Så att minska på strålningen i vardagen såg vi som en ytterligare hälsofrämjande åtgärd att jobba med för att optimera sin hälsa.
 
 
2. Vi gillar verkligen ert koncept och ser nyttan med strålningsfria produkter. En av våra favoriter som vi faktiskt ännu inte använt är mobilpåsen. Det är ju så smart! Kan ni berätta lite om själva konceptet och betydelsen av strålningsfria produkter?

 
Våra produkter ger skydd på lite olika sätt. Vår Surf-filt reflekterar bort mikrovågsstrålningen från kroppen tack vare undersidans unika silvermaterial och används när man sitter med surfplattan eller mobilen direkt i knät. Den är perfekt för barn och gravida som är extra känsliga. Våra mössor har samma reflekterande funktion och är gjord i samma material som filten. Vårt senaste tillskott är vår mobilpåse som minskar på strålningen från mobilen. Stoppa mobilen i påsen och förslut den för att slippa bli störd, samt minska på strålningen. Låt påsen vara öppen och du kan fortfarande bli nådd, men minskar på strålningen. Perfekt när man sitter och arbetar eller när man förvarar mobilen i fickan eller väskan. 

"Vi försöker även måna om miljön genom att använda ekologiska tyger, samt att undvika plast och skrymmande förpackningar."

Så hos oss hittar ni produkterna som gör att ni kan fortsätta att använda den trådlösa tekniken, men på ett lite smartare och säkrare sätt. Vi försöker även måna om miljön genom att använda ekologiska tyger, samt att undvika plast och skrymmande förpackningar. Hälsa och miljömedvetenhet är viktigt för oss och genomsyrar hela företaget. 

 
Vi vill också förmedla budskapet "smart mobilanvändning" som bland annat innefattar att hålla avstånd till tekniken, att inte förvara mobilen direkt mot kroppen (som i byxfickan eller liknande), att stänga av Wi-Fi när det inte behövs och att använda telefonens flygplansläge när man inte behöver vara anträffbar.
 
 
3. Som vi förstått så har kunderna framförallt börjar önska sig nya produkter som mössor, underkläder och filtar. Kan ni berätta om ert nya koncept och era nya produkter som ni kommer ta fram?
 
Vi har väldigt engagerad kunder och vi tycker att det är så roligt när de hör av sig och kommer med förslag på vilka produkter de vill att vi tar fram. Just nu ligger fokus på att ta fram linnen och kalsonger som många har varit intresserade av. Vi hoppas på att få dem klara under sommaren. Det ska bli så kul att se vad våra kunder kommer att tycka om dem. 
 
Nu till sommaren har vi tagit i tre nya färger på våra mobilpåsar som en limited edition. De finns att välja på i färgerna, blå, rosa och gul.
 
 
4. Naturligtvis, är vi även nyfikna på er som entreprenörer. Vad är era drömmar och planer med varumärket Happiears och hur ser de närmaste åren ut för er?
 
Vi tror och känner att det finns ett stort intresse för våra produkter i och med den ökade användningen av den trådlösa tekniken. Så att fortsätta att arbeta med marknadsföring så att fler kan få möjlighet att använda våra produkter samt att expandera till andra länder är det vi kommer att fokusera på inom den närmsta framtiden.
 
 
Tusen tack för intervjun med er! Våra läsare och kunder kommer säkert tycka det är superspännande att lära känna er bättre! Vi ser fram emot att följa er produktuveckling och erbjuda ert sortiment här hos oss på Ecoliving.se

Äldre inlägg Nya inlägg


1 kommentera
  • https://ponlinecialisk.com/ – buy cialis online from india

    Praidge den

Lämna en kommentar