Det mentala och fysiska bruset - en del av vår vardag

Har du också börjat fundera på hur mycket strålning vi utsätts för dagligen? Och kanske börjar känna att det inte känns helt bra att sitta med en dator direkt i knät?

@aleksandar.nu började fundera på detta och intresserar sig både för den psykiska påverkan på oss, med det ständiga bruset och den fysiska påverkan på kroppen med att ständigt vara omgiven av strålning från våra trådlösa nätverk.

Aleksanders personliga favorit är vår surf-filt som han numera alltid använder när han sitter med datorn i knät. En enkel lösning, så att han kan surfa lite smartare. Läs hans tankar här nedan.

Det mentala bruset kan många gånger vara där varesig vi vill eller inte. Det kan ställa till det för oss utan att vi ens är medvetna om det.

På samma sätt är det med det fysiska bruset, som idag finns runt oss ständigt. Som påverkar våra sinnen och kroppar varesig vi vill eller inte.

För ett par månader sen började jag bli medveten om hur mycket strålning vi utsätts för. Hur telefoner, datorer, wifi, 5G, master etc ständigt utsätter oss för detta och att det finns studier som pekar på att det kan vara farligare än vi trott.

Jag vet också att det finns olika studier som kommit till olika slutsatser, men personligen vill jag gärna vara på säkra sidan.

Därför är jag oerhört tacksam för @happiears.good.vibes.only som designat smarta produkter som inte bara hjälper oss skydda oss från strålningen, utan också påminna oss om att då och då pausa från den tekniska världen och istället vara närvarande (love it 😍🙌)

Så det är med stor glädje som jag fått möjligheten att samarbeta med dom och jag vill varmt rekommendera dig att kolla närmare på deras produkter! Min personliga favorit är filten, som jag numera ständigt använder när jag sitter med datorn i knät.


Hatten av till er Happiears och fortsätt mer det ni gör! 👏Jag tror ni kommer behövas ännu mer i framtiden.


older post New posts